Autonome taxidienst in San Francisco


In San Francisco is een autonome taxidienst van start gegaan. Dat meldt de site Clean Technica. De dienst is ontwikkeld door de startup Cruise en is voorlopig alleen beschikbaar voor medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen een taxi bestellen via een app en naar een zelfgekozen bestemming in San Francisco rijden. In de voertuigen zit wel nog steeds een chauffeur, omdat dit wettelijk verplicht is. Volgens Cruise zou één werknemer de afgelopen weken al 60 ritjes hebben gemaakt met de zelfrijdende taxi.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).