Chocola steeds vaker eerlijk geproduceerd


Steeds meer chocola wordt eerlijk geproduceerd. Dat schrijft De Standaard. Zo heeft Mondelez, fabrikant van onder meer Cote d’Or en Milka, een eigen duurzaamheidskeurmerk opgezet. Ook Callebaut, de grootste chocoladeproducent ter wereld, koopt steeds meer duurzame cacao in. De vraag van consumenten naar duurzame chocolade neemt toe. Fairtrade-organisaties zijn blij met deze ontwikkeling, maar ook kritisch. Zo stelt Oxfam dat de overstap nogal laat is gemaakt.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).