Hoge slooppremies voor oude diesels


Volkswagen biedt in Duitsland hoge slooppremies voor het inleveren van oude dieselauto’s. Dat meldt Het Financieele Dagblad. De premies moeten consumenten verleiden hun dieselauto in te ruilen voor een milieuvriendelijker model. Oudere diesels zijn zeer schadelijk voor het milieu vanwege de hoge uitstoot van onder andere stikstofoxide. Wanneer de oude diesel wordt ingeleverd, ontvangt men korting op een nieuwe auto. De maatregel geldt ook voor de andere Volkswagenmerken Audi, Porsche en Skoda.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).