Japans vliegveld krijgt zelfrijdende rolstoelen


Het grootste vliegveld van Tokio krijgt zelfrijdende rolstoelen. Dat schrijft de site Bright. De stad zal veel bezoekers ontvangen wanneer het in 2020 de Olympische Spelen organiseert. Om de toegankelijkheid van de luchthaven te vergroten worden straks autonome rolstoelen ingezet. Mensen die slecht ter been zijn of een beperking hebben, kunnen de rolstoelen oproepen via een app. Na gebruik keren de rolstoelen automatisch terug naar een centrale plek op de luchthaven.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).