Longfonds ontwikkelt stappenplan rookvrije kinderopvang


Het Longfonds gaat kinderopvanglocaties ondersteunen om geheel rookvrij te worden. Dat schrijft de Nationale Onderwijsgids. In Nederland is een rookvrije kinderopvang niet verplicht. Momenteel heeft 16 procent van de opvanglocaties nog een plek waar gerookt mag worden. Voor kinderopvanglocaties die geheel rookvrij willen worden heeft het Longfonds nu een stappenplan ontwikkeld. Met dit plan kunnen de opvanglocaties zelf aan de slag om een volledig rookvrije omgeving te creëren.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).