Nieuwe sensor stimuleert zweetklieren


Een nieuwe sensor is in staat om zweetklieren te stimuleren en hier vervolgens medische data uit te halen. Dat schrijft de site Engadget. Het is al langer mogelijk om data uit zweet te halen als vervanging voor een bloedprik. Tot nu toe moesten patiënten zich eerst flink inspannen om voldoende zweet te produceren. Niet iedereen is daartoe in staat. De nieuwe sensor biedt een oplossing door de zweetklieren te stimuleren door middel van elektrische impulsen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).