Robots bakken zelfstandig pizza


De startup Zume Pizza laat pizza’s maken door robots. Dat meldt de site Singularity Hub. Inmiddels heeft het bedrijf uit Silicon Valley verschillende robots ontwikkeld die deeg kneden, saus verdelen, de pizza in de oven plaatsen of na bereiding in 8 stukken snijden. Alleen het toevoegen van de toppings is nog niet geautomatiseerd. Zume hoopt dit in de toekomst alsnog te realiseren.

 

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).