Schooldata beveiligd met blockchain


Scholen kunnen straks de blockchain gebruiken om data van leerlingen te beveiligen. Dat meldt de site Engadget. Sony werkt aan een platform om dit mogelijk te maken. Zo kunnen de resultaten, registratie- en absentiegegevens van leerlingen decentraal worden opgeslagen zonder dat deze gehackt kunnen worden. De grote hoeveelheid gegevens kan helpen om patronen te herkennen. Deze kennis kan worden gebruikt om verbeteringen in het curriculum en het management van de school door te voeren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).