Ziekenhuis biedt 3D-model van foetus aan


Een ziekenhuis in Hongkong geeft aanstaande ouders de mogelijkheid een 3D-model van hun nog ongeboren kind mee naar huis te nemen. Dat schrijft The South China Morning Post. Het ziekenhuis maakt een scan van de foetus. Vervolgens wordt er met een 3D-printer een model geproduceerd. De aanstaande ouders betalen het ziekenhuis ongeveer 650 dollar voor een afdruk. Het model kan in ieder stadium van de zwangerschap worden gemaakt en kan na het printen mee naar huis.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).