Indiase kliniek biedt gratis zorg voor transgenders


Een kliniek in de Indiase deelstaat Kerala biedt transgenders gratis medische zorg. Dat meldt de BBC. Veel transgenders kiezen voor zelfmedicatie, uit angst om bij een doktersbezoek te worden geconfronteerd met discriminatie. Dit kan tot problemen leiden, bijvoorbeeld wanneer patiënten niet goed op de hoogte zijn van de bijwerkingen van een medicijn. In de kliniek kunnen zij onder meer terecht voor psychische klachten en problemen met de hormoonbalans.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).