Nederlandse design-fiets in productie

Mokumono_soesterber7
© Mokumono_soesterber7

Twee Nederlandse broers brengen een fiets op de markt die volledig automatisch kan worden geproduceerd. Dat meldt de site Bright. Het ontwerp van de Mokumono-fiets won eerder twee prijzen op de beurs Eurobike 2017. Bijzonder aan het ontwerp is dat het frame uit twee platen bestaat, die automatisch worden gelast met een laser. Door het innovatieve bouwproces kan de fiets ook in Nederland op een betaalbare manier worden geproduceerd. Veel fietsfabrikanten besteden de productie uit aan Aziatische landen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).