Restaurant van verkeerde bestellingen


Obers die het verkeerde gerecht op tafel zetten. In het “Restaurant of order mistakes” in Tokio mag dat geen verrassing zijn; al het bedienend personeel heeft Alzheimer. Volgens Al Jazeera lijden momenteel zo’n 4,5 miljoen mensen in Japan aan dementie, de komende jaren zal dat aantal naar verwachting verder toenemen. Met het restaurant willen de initiatiefnemers laten zien dat mensen met Alzheimer nog prima in staat zijn om te werken. Enkele dagen na de opening is de horecagelegenheid al zo populair dat ook andere Japanse steden het idee willen overnemen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).