Scholieren El Salvador kweken eigen groenten


Scholieren in El Salvador leren groente te kweken in een eigen groentetuin. Ook krijgen zij gezonde schoolmaaltijden met lokaal geproduceerde groente. Dat schrijft IPS. Veel kinderen in het land sloegen schooldagen over omdat ze thuis slecht te eten kregen. De overheid is in samenwerking met het VN-voedselprogramma een project gestart om hier verandering in te brengen. Het land krijgt daarbij financiële hulp van Brazilië, dat zelf een succesvol schoolvoedingsproject heeft. In totaal doen meer dan 70 duizend leerlingen in El Salvador mee aan het programma.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).