Studenten geven colleges aan ouderen


Op je 75e terug in de schoolbanken. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan regelt het. Het initiatief organiseert sinds enkele jaren colleges, over bijvoorbeeld architectuur en kunstgeschiedenis, die gegeven worden door studenten. Naast het verhogen van het intellectuele welzijn van senioren wil de stichting jong en oud dichter bij elkaar brengen. Oud Geleerd Jong Gedaan is inmiddels actief in Noord-Holland, Gelderland en Utrecht. Al 2500 ouderen hebben aan de collegereeksen deelgenomen. Lees meer.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).