4D-bioscopen in Rotterdam en Amsterdam


Bewegende stoelen, regen en geuren die synchroon lopen met de actie op het bioscoopscherm. Een vertoning in 4D moet kijkers het gevoel geven dat ze de actie in de film zelf beleven. Begin december opent bioscoopketen Pathé in Rotterdam en Amsterdam de eerste 4D-zalen van Nederland. Dat schrijft Het Parool. Volgens de bioscoopketen kunnen in principe alle films naar een 4D-ervaring worden omgezet. Vooralsnog zal de techniek vooral bij de vertoning van blockbusters worden ingezet.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).