Aldi steekt meeropbrengst plastic tassen in lesprogramma


Aldi ontwikkelt samen met de Plastic Soup Foundation een educatieproject dat kinderen moet informeren over de ‘plastic soup’. Dat meldt DuurzaamBedrijfsleven. De samenwerking is onderdeel van de maatregelen waarmee de supermarktketen haar bedrijfsvoering wil verduurzamen. Aldi stopt met de verkoop van plastic en papieren tassen voor eenmalig gebruik. Binnenkort zijn er alleen nog duurzame, herbruikbare tassen verkrijgbaar. De prijs van de resterende plastic tassen wordt nu met 10 eurocent verhoogd. Een deel van de meeropbrengst van deze verkoop gaat naar de Plastic Soup Foundation.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).