Amerikaanse stad wil zelfrijdend shuttlebusnetwerk in gebruik nemen


Het Amerikaanse Babcock Ranch wil binnenkort het eerste zelfrijdende shuttlebusnetwerk ter wereld in gebruik nemen. Babcock Ranch ligt in het zuidwesten van Florida en is de enige stad in de Verenigde Staten die voor de energiebehoefte alleen van zonne-energie gebruik maakt. Het opzetten van de shuttledienst is onderdeel van een reeks nieuwe zelfrijdende transportmogelijkheden. Volgens de site FastCompany moeten inwoners in de toekomst met behulp van een app eenvoudig verschillende autonome voertuigen kunnen bestellen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).