Centraal Beheer verzekert elektrische deelauto’s


Centraal Beheer gaat als eerste in Nederland elektrische deelauto’s verzekeren. Dat schrijft de site Emerce. Het gaat om auto’s van het bedrijf Amber, die in staat zijn om volledig autonoom te rijden. De elektrische auto’s verzamelen real-time data, die kan worden gebruikt om de premies te berekenen. Centraal Beheer verwacht dat premies in de toekomst steeds vaker op basis van dit soort data worden berekend, in plaats van aan de hand van de schadehistorie.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).