Cluster voor plantaardige eiwitten


Gelderland en Overijssel gaan gezamenlijk de ontwikkeling van plantaardige eiwitten stimuleren. Dat schrijft DuurzaamBedrijfsleven. Volgens de provincies groeit de vraag van consumenten naar gezond en duurzaam geproduceerde voeding. Plantaardige eiwitten kunnen een milieuvriendelijk alternatief vormen voor dierlijke eiwitten. De provincies starten daarom deze maand met The Protein Cluster dat bedrijven, organisaties en onderzoeksinstellingen samenbrengt. Op deze manier moet onder meer de teelt van gewassen als soja en veldbonen en de productie van plantaardige consumentenproducten worden gestimuleerd.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).