Duurzame cadeautjes van oude treinmaterialen


Een tas van afgedankte treinbekleding of een vogelhuisje gemaakt van reistijdenborden. Op station Utrecht Centraal zijn een week lang geüpcyclede NS-voorwerpen te koop in de pop-up store ‘Afval is Grondstof’. De schappen van de tijdelijke winkel zijn gevuld met de producten van ontwerpers die de oude treinmaterialen als grondstof gebruiken. Bezoekers kunnen ook het afvalspel spelen, een wedstrijd om zoveel mogelijk afval in de juiste afvalbak te gooien. De winkel is geopend tot en met de Dag van de Duurzaamheid die op dinsdag 10 oktober plaatsvindt.

Lees meer via Algemeen Dagblad.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).