Experts gaan verwaarloosde Japanse tuinen herstellen


Japan zet experts in om verwaarloosde Japanse-tuinen in het buitenland te herstellen. Volgens de BBC zijn er wereldwijd zo’n 500 van deze tuinen, die gekenmerkt worden door bijvoorbeeld de stenen bruggen en lantaarnpalen. De tuinen spelen een belangrijke rol in het promoten van de Japanse cultuur in het buitenland. Veel lokale hoveniers hebben echter onvoldoende mogelijkheden om de tuinen optimaal te verzorgen. De regering biedt nu ondersteuning door het sturen van experts en het aanbieden van lessen aan lokale hoveniers.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).