Filippijnen willen watervervuiling tegengaan


De Filippijnen maken plannen om watervervuiling tegen te gaan. Dat schrijft Al Jazeera. Het land is een van de grootste watervervuilers ter wereld. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het vele gebruik van wegwerpplastic. Ook zijn er te weinig voorzieningen in het land om het afval te verwerken. De overheid heeft nu aangekondigd maatregelen te willen nemen om de vervuiling van het water terug te dringen. Zo wordt gekeken naar de mogelijkheid om het gebruik van wegwerpplastic te verbieden.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).