Israëlische en Palestijnse vrouwen lopen samen voor vrede


Vijfduizend Israëlische en Palestijnse vrouwen voeren samen actie voor vrede. Dat meldt Deutsche Welle. Na een vredesmars door Israël en de Westelijke Jordaanoever zijn de vrouwen inmiddels aangekomen in Jeruzalem. In grote tenten bespreken de vrouwen de mogelijkheden om een einde te maken aan het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen. De initiatiefnemers hopen politieke leiders te overtuigen om vrouwen bij vredesonderhandelingen te betrekken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).