KNVB helpt clubs te verduurzamen


De KNVB gaat clubs helpen om hun accommodaties milieuvriendelijker te maken. Dat schrijft het Gouds Dagblad. In het project De Groene Club werkt de voetbalbond samen met de provincies Gelderland, Overijssel en Zuid-Holland om 30 amateurclubs te verduurzamen. De clubs krijgen een advies over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld isolatie en ledverlichting. Ook denkt de KNVB mee over de financiering en wordt er een implementatieplan opgesteld. Behalve milieuwinst leveren de ingrepen ook een flinke kostenbesparing voor de clubs op. De ambitie is om binnen drie jaar 150 verenigingen op deze manier te verduurzamen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).