‘Mooiste duik’ naar scheepswrak nu ook online te zien


Een van de mooiste duikplekken ter wereld is sinds kort ook online te bekijken. Het gaat om het wrak van een Brits handelsschip dat in 1941 door Duitse bommenwerpers tot zinken werd gebracht. Een team van Britse en Egyptische universiteiten wist met behulp van bijna 25 duizend foto’s het schip in kaart te brengen, zodat iedereen het wrak nu ook online kan bekijken. Bekijk nog een video via De Standaard

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).