Robotmasseuse aan de slag in Singapore


In Singapore kunnen mensen met rugpijn terecht bij een robotmasseuse. Dat schrijft de site Bright. Robot Emma heeft een duim en handpalm van siliconen. Door deze te verwarmen krijgen de robothanden een temperatuur die vergelijkbaar is met die van een menselijke masseur. Emma is in dienst van een traditionele Chinese kliniek. Terwijl haar collega’s van vlees en bloed zich bezighouden met nek-, enkel- en polsmassages, richt zij zich op rug- en knie-problemen. Volgens de startup die de robotmasseuse ontwikkelde, werkt Emma goedkoper dan een gewone masseur.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).