Robots bespelen instrumenten op nieuw album Nigel Stanford


De Nieuw-Zeelandse muzikant Nigel Stanford heeft voor zijn nieuwe album de instrumenten door robots laten bespelen. Dat meldt de site Bright. In een online video is te zien hoe Stanford bijvoorbeeld eerst op een basgitaar enkele akkoorden laat horen, waarna de robots de muziek naspelen. Ook de drums en het keyboard worden door de robotarmen bespeeld.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).