Studenten ontwikkelen volledig duurzame tiny houses


Studenten in Californië ontwikkelen volledig zelfvoorzienende tiny houses. Dat schrijft de site DutchCowboys. De nieuw ontwikkelde huisjes zijn voorzien van zonnepanelen. Dankzij een natuurlijk ventilatiesysteem kunnen de huisjes zonder airconditioning worden gekoeld. Aan de achterkant van het huis kan 40 liter water worden opgevangen. Door deze slimme toepassingen zijn de bewoners van de huisjes voor hun energie- en watergebruik niet afhankelijk van derden.

Bekijk de foto’s via Inhabitat.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).