Trudeau wil zonen en dochters opvoeden als feministen


Zowel jongens als meisjes moeten worden opgevoed als feministen. Dat schrijft de Canadese premier Justin Trudeau in een essay in het blad Marie Claire. Trudeau stelt dat meisjes en vrouwen te maken hebben met discriminatie en kansenongelijkheid en dat iedereen zich ervoor moet inspannen om deze verschillen op te heffen. Volgens de premier hebben jongens de verantwoordelijkheid om de cultuur van seksisme te veranderen. Hij zegt deze ideeën te willen toepassen in de opvoeding van zijn eigen dochter en twee zonen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).