ABN Amro stimuleert duurzaam beleggen


ABN Amro wil het duurzaam geïnvesteerde vermogen de komende drie jaar verdubbelen. Dat schrijft DuurzaamBedrijfsleven. Om nieuwe klanten te stimuleren over te stappen op duurzaam beleggen, verstrekt de bank vanaf volgend jaar rapportages over onder andere de milieu-impact van investeringen. Ook worden bestaande klanten benaderd om hun beleggingsportefeuille te herzien. Volgens de bank zijn duurzame bedrijven beter voorbereid op de toekomst en zouden investeringen daarom vaak een hoger financieel rendement opleveren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).