Woning inrichten met augmented reality


Klanten van Amazon kunnen voortaan kijken of een bank goed in hun huiskamer past voordat ze hem aanschaffen. Dit is mogelijk dankzij de toevoeging van augmented reality aan de app van de webwinkel. Dat meldt de site Retail Detail. In de app zijn 3D-simulaties van duizenden producten in de categorieën meubelen, huisraad en woondecoratie opgenomen. De simulaties tonen potentiële kopers hoe iets er in het echt uit zou zien. Vooralsnog is de toepassing alleen te gebruiken met Apple-apparaten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).