Chinees platform brengt openbare toiletten in kaart


Een Chinese app brengt openbare toiletten in kaart. Dat schrijft de site Quartz. In het Aziatische land is het lastig om een schoon openbaar toilet te vinden. De app moet hier verandering in brengen. Naast het tonen van de dichtstbijzijnde wc, geeft de app aan of deze gratis is en of er toiletpapier aanwezig is. Met het in kaart brengen van ruim 300 duizend openbare toiletten hoopt de Chinese overheid het toerisme te stimuleren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).