Duizenden leegstaande panden tot nieuwe woningen omgebouwd


Door het verbouwen van leegstaande panden zijn vorig jaar ruim 8 duizend nieuwe woningen gerealiseerd. In de meeste gevallen gaat het om de transformatie van oude kantoorgebouwen. Met name in Eindhoven zijn er veel bestaande panden omgebouwd. Volgens het Algemeen Dagblad is het hergebruik van de gebouwen de laatste jaren aantrekkelijker geworden, omdat de overheid de grootste obstakels in wet- en regelgeving heeft weggenomen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).