Fietsersbond start petitie voor inzet van fietskoerier


De Fietsersbond is een petitie gestart om webwinkels ervan te overtuigen vaker voor fietskoeriers te kiezen. Dagelijks rijden er maar liefst een miljoen bestelbusjes door Nederlandse steden en dorpen. Veel van de bussen rijden op diesel, wat slecht is voor de luchtkwaliteit. Volgens de Fietsersbond is het daarom hoog tijd om pakketjes in steden per fietskoerier te bezorgen. Inmiddels hebben al zo’n 3 duizend consumenten de petitie getekend.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).