Online platform biedt gamekennis voor ouders


De informatieve website Watspeeltmijnkind spijkert de gamekennis van ouders bij. 87 procent van de basisschoolleeringen en 68 procent van de scholieren in het voortgezet onderwijs speelt wel eens een videogame. Veel ouders hebben weinig kennis over gamen en maken zich zorgen over het speelgedrag van hun kroost. Initiatiefnemer Peter Bouwman wil hier met de nieuwe site verandering in brengen. Door het bieden van een onafhankelijk platform met onder andere uitleg en bespreking van videogames, hoopt hij ouders meer handvatten te bieden.Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).