India investeert in toiletten


India investeert flink in het bouwen van toiletten. Dat schrijft de BBC. In het land hebben meer dan een half miljard mensen geen toegang tot sanitaire voorzieningen. Dat leidt onder andere tot allerlei gezondheidsklachten. Inmiddels is er 20 miljard dollar gereserveerd om ervoor te zorgen dat er in 2019 geen enkele Indiër nog in de buitenlucht zijn behoefte hoeft te doen. Naast inspanningen van de overheid zijn er ook veel sociale ondernemingen actief die zich inzetten voor de uitbreiding van het aantal toiletten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).