Londense wijk heeft duurzame bezorgdienst


In de Londense wijk Waltham Forest is een duurzame bezorgdienst van start gegaan. De startup Outspoken Delivery gebruikt moderne bakfietsen om dagelijks meer dan 40 bezorgmaaltijden of online aankopen te bezorgen in de buurt. De overheid subsidieert het project de komende twee jaar met bijna een half miljoen euro. Daarna moet het bedrijf in staat zijn zelfstandig winst te maken. Volgens The Guardian is het voor het eerst dat een lokale Britse overheid een fietsbezorgdienst financieel ondersteunt.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).