‘Modulaire huizen zijn goedkope oplossing voor woningtekort’


Modulaire huizen kunnen een goedkope oplossing bieden voor het woningtekort in Duitsland. Dat schrijft Deutsche Welle. Bij modulair bouwen worden de meeste onderdelen van een huis al in de fabriek in elkaar gezet. De losse woningdelen worden daarna naar de bouwplaats vervoerd en hier tot een nieuwe woning gemonteerd. Volgens deskundigen zijn deze woningen tegenwoordig kwalitatief net zo goed als huizen van baksteen. Door het prefab-bouwproces kunnen de woningen bovendien sneller en goedkoper worden gerealiseerd.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).