Nederlandse innovatie vermindert verspilling fruittransport


De Nederlands startup OTFLOW claimt een technologie te hebben ontwikkeld die zorgt voor minder verspilling tijdens het transport van fruit. Nu gaan veel vruchten tijdens lange zeereizen verloren, omdat de temperatuur in de containers ervoor zorgen dat het fruit te vroeg rijpt. Het bedrijf zegt een bodembedekking voor de containers te hebben ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de lading beter gekoeld wordt. Hierdoor blijft het fruit verser en wordt er minder voedsel verspild.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

OTFLOW – Keeping Fruit Cool from OTFLOW on Vimeo.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).