Nieuwe papieren agenda kan afspraken direct synchroniseren


Het Italiaanse Moleskine heeft een papieren agenda ontwikkeld die afspraken automatisch met digitale agenda’s kan synchroniseren. Dat schrijft de site Dezeen. De zogeheten Smart Planner maakt hiervoor gebruik van een slimme pen en bladzijden die zijn voorzien van sensoren. Hierdoor kunnen geschreven afspraken worden gedigitaliseerd en direct naar online agenda’s worden verstuurd.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).