Pop-up restaurant met uitsluitend seropositieve medewerkers


Voedsel eten dat bereid is door iemand met hiv – slechts de helft van de Canadezen zou het doen, zo blijkt uit een recente poll. En dat is precies de aanleiding voor de opening van een pop-up restaurant met uitsluitend seropositieve medewerkers in Toronto. Volgens The Guardian worden er dagelijks 7 Canadezen met hiv gediagnosticeerd. Nog altijd is er sprake van een stigma rond de ziekte. De initiatiefnemers hopen dit te bestrijden en niet alleen in het restaurant zelf. Zo krijgen ze via social media regelmatig vragen en reacties binnen, die een goede aanleiding bieden om mythes rond hiv en aids uit de wereld helpen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).