Radioprogramma wil Japanners in Noord-Korea hoop bieden


De Japanner Tatsuru Murao wil met radio-uitzendingen zijn landgenoten in Noord-Korea hoop bieden. Volgens Deutsche Welle zouden zo’n honderd Japanse burgers sinds de jaren ’70 door de Noord-Koreanen zijn gekidnapt. Vanuit zijn radiostudio in Tokio hoopt Murao deze mensen te bereiken met verhalen van hun familieleden in Japan. Omdat het in Noord-Korea strikt verboden is te luisteren naar buitenlandse radiostations, is het onduidelijk of de gekidnapte Japanners de uitzendingen ooit hebben gehoord.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).