Recycle Sint is weer in het land


Ook Recycle Sint is weer in het land. Recycle Sint wil het Sinterklaasfeest duurzamer maken en roept ouders daarom op in hun woonplaats een ruilmarkt voor speelgoed te organiseren. Volgens initiatiefnemer Elif Algu zijn mensen erg gewend om steeds maar nieuw speelgoed te kopen, terwijl gebruikt speelgoed vaak net zo goed is. Op de website van de duurzame sint is een toolkit te downloaden met uitleg en tips voor het organiseren van een ruilmarkt. Ook is hier te zien waar de markten plaatsvinden. Naast blije kinderen hoopt Recycle Sint te zorgen voor meer bewustwording.

Beluister het interview met Elif Algu:


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).