Shell belooft CO2-uitstoot te beperken


Nu Shell verantwoordelijkheid neemt voor zijn CO2-uitstoot, zullen andere oliebedrijven volgen. Dat verwacht Mark van Baal van het Follow This, een initiatief van groene aandeelhouders dat de oliemaatschappij van binnenuit wil verduurzamen. Deze week kondigde Shell aan zich ten doel te hebben gesteld om de CO2-uitstoot voor 2050 te halveren. Ook wordt de investeringsruimte voor de divisie schone energie de komende drie jaar verdubbeld tot bijna 1,7 miljard euro per jaar.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).