Streetart in India


Een van de oudste vismarkten van Mumbai krijgt een make-over met streetart. Dat meldt de site Quartz. Het betreft het meest recente project van St+art India. Dit kunstenaarscollectief organiseert in verschillende steden festivals waar kunstenaars lokale herkenningspunten opkleuren met straatkunst. Op deze manier wil het collectief mensen op een andere manier naar de publieke ruimte laten kijken. De vismarkt is gelegen in de zogenoemde Sassoon Docks. Deze levendige plek met een rijke historie is voor inwoners van Mumbai onbekend gebied. Door er de komende maanden installaties en muurschilderingen aan te brengen en tours te organiseren, hoopt St+art de belangstelling voor het gebied aan te wakkeren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).