Volautomatische buurtsupers in China


24/7 boodschappen doen in een winkel zonder personeel – het kan in China. Volgens de site RetailDetail gaat de Franse supermarktketen Auchan nog dit jaar honderden volautomatische buurtwinkeltjes openen in het Aziatische land. Om naar binnen te komen, identificeren klanten zich met een app. Bij de kassa scannen ze zelf hun aankopen die ze betalen via WeChat of Alipay. Bij problemen staat er via een videoverbinding een medewerker op afstand paraat om bij te springen. De eerste vestiging heeft inmiddels haar deuren geopend in Shanghai.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).