48 Percent wil wereld toegang geven tot internet


De Nederlandse stichting 48 Percent wil de hele wereld toegang geven tot internet. Dat schrijft de site Bright. De stichting richt zich op het ontwikkelen van nieuwe modems, die weinig elektriciteit verbruiken en in staat zijn een eigen lokaal netwerk aan te maken. Op deze manier kunnen ook mensen in afgelegen gebieden toegang krijgen tot internet. De stichting gaat in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen op zoek naar het beste idee om dit mogelijk te maken.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).