‘Alle basisscholen krijgen moestuin’


Alle basisscholen van Nederland moeten een eigen moestuin krijgen. Op deze manier willen de regeringspartijen kinderen leren waar hun voedsel vandaan komt. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Minder dan 1 procent van de Nederlandse kinderen eet de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en minder dan 5 procent twee stuks fruit per dag. De schooltuin zal worden gekoppeld aan lesprogramma’s over gezonde voeding en de voedselrijkdom van de natuur. Op deze manier hopen de regeringspartijen het eetpatroon van kinderen te verbeteren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).