Beursgenoteerde bedrijven transparanter over belastingbeleid


Nederlandse beursgenoteerde bedrijven zijn het afgelopen jaar transparanter geworden. Dat schrijft de site duurzaam-ondernemen op basis van een onderzoek van de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling. Van de 76 onderzochte bedrijven maakt inmiddels bijna 80 procent zijn belastingbeleid openbaar. Volgens de VBDO zijn er nog echter wel verbeterpunten. Zo geven de bedrijven nog te weinig openheid over de naleving en controle op het beleid.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).