Franse designer strijdt tegen inktverspilling


De Franse designer Sylvain Boyer wil met duurzame bedrijfslogo’s het inktgebruik terugdringen. Dat schrijft Trouw. Boyer bewerkte bekende logo’s van bedrijven als McDonald’s en Starbucks om te laten zien hoe bedrijven met een kleine aanpassing tot soms wel 40 procent aan inkt kunnen besparen. Printerinkt is een van de duurste vloeistoffen ter wereld. Met een duurzaam ontwerp kunnen de bedrijven niet alleen kosten besparen, maar ook veel milieuschade voorkomen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).